keres
Honlaptérkép | Kapcsolat
Tapasztalatátadás  
EQUAL Program  
NŐ az ESÉLY! projekt  
Munkaerő-piaci helyzetkép  
Esélymenedzser  
Szakmabemutatók  
Vállalkozói hírek  
Pályaválasztás  
Partnerek  
Zala Megyei Munkaügyi Központ  
Zalai Falvakért Egyesület  
Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara  
Nemzetközi kapcsolatok  
Hasznos linkek  
Impresszum  
Bejelentkezés
Azonosító
Jelszó
Belépés
Regisztráció
The EQUAL Programme is funded by the European Social Fund and the Hungarian Government. Az EQUAL Programot az Európai Szociális Alap és a Magyar Kormány finanszírozza.

Zala Megyei Munkaügyi Központ

A szervezet fő feladata a kormány foglalkoztatáspolitikai programjának megyei adaptálása és végrehajtásának elősegítése. Zalaegerszegen, Nagykanizsán, Lentiben, Letenyén, Keszthelyen és Zalaszentgróton működő kirendeltségével együtt biztosítja a munkából kikerültek ellátását, szervezi és végzi a munkaközvetítést, tanácsadást, a munkaerő-piaci képzések lehetőségének megteremtését és szervezését, a foglalkoztatáspolitika aktív eszközeinek működtetését. Humán szolgáltatásaival pedig segíti az álláskeresők, a hátrányos helyzetűek beilleszkedését a munka világába.

2005. évben Zalában a regisztrált munkanélküliek száma átlagosan havi 12 ezer 659 fő volt, ami az egy évvel korábbinál 26,6%-kal magasabb, s ez 9,3 %-os  munkanélküliségi rátának felel meg.

A szervezet célja, hogy minél színvonalasabban végezze feladatát: az álláskeresők és munkaadók igényeinek, elképzeléseinek megfelelő szolgáltatások biztosítása mellett a civil szerveződésekkel történő partneri hálózat bővítését, a még eredményesebb együttműködést.

A munkaügyi központ dolgozói a széles körű feladatok pontos, szakszerű ellátását Kiss Ambrus igazgató, Hegyi László Gazdasági igazgatóhelyettes Dr. Nika László Jogi és igazgatási igazgatóhelyettes és Deák Ferenc Szolgáltatási igazgatóhelyettes irányításával végzi.

 

ZALA MEGYEI MUNKAÜGYI KÖZPONT

8900 Zalaegerszeg, Mártírok u. 42-44. Pf.: 266.

Telefon: (92) 549-480

Fax: (92) 549-490

E-mail: kozpont@zmmk.hu  info@zmmk.hu

Internet: www.afsz.hu

Firss hírek
Tapasztalatátadás
Új menüpont - a projekt tapasztalatai
tovább
© 2005 Zala Megyei Munkaügyi Központ | Zalai Falvakért Egyesület | Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Easyweb